Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Beau
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel voor de raad en fijn dat je 's avonds geheel spontaan nog een extra healing wil sturen gericht op een pijnlijk linkeronderbeen.
Anoniem.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hartelijk dank Beau voor de tip om een boos brief te schrijven. Wat een opluchting om het van je af te schrijven en wat fijn om te merken dat de mening van anderen me ineens minder raakt.
Dank. Else.




Ervaring van Else met helderziende Beau   Ervaring van Else met helderziende Beau   Ervaring van Else geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Heb je hulp nodig, of zit je vol met vragen? Bel gerust Beau, want die verteld het je zo. Het is vooral fijn dat als ik met je spreek, je ook precies aanvoelt wat ik bedoel of nodig heb op dat moment. Bijv. Als ik weer even met beide benen op de grond moet gaat staan en niet in de negatieve spiraal moet blijven hangen. De tip om meer geniet momentjes voor mezelf te creeren werkt goed. Ik kan er nu ook weer enigszins voor anderen zijn en dat voelen ze. Net op het moment dat ik alle zorgen even losliet was daar die man bij de supermarkt. Wat er verder gebeurd wacht ik nog even rustig af, of ik vraag jou stiekem even om advies bedankt Beau voor wie je bent.




Ervaring van Sanne met helderziende Beau   Ervaring van Sanne met helderziende Beau   Ervaring van Sanne geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau is echt een topper op de lijn. Bedankt voor je steun en dat je mij de goede richting op hebt gestuurd. We wisten beiden dat mijn ex een hoop geheimen had, en door regelmatig te praten zijn we er eindelijk achter wat het probleem was. Wat ben ik blij met de keuze die ik nu heb gemaakt voor mijzelf en de kinderen en op naar een mooie nieuwe toekomst. Groetjes Valentine.




Ervaring van V met helderziende Beau   Ervaring van V met helderziende Beau   Ervaring van V geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  I spoke with Beau for the first time and i am really impressed, he makes predictions yes he does but it's much more than that, he describes perfectly the situation behind those predictions showing the right perspective, so something that apparently might have been nice for me to hear actually hides a lot of tricky features and Beau explained me very well those features with nuances. you are a great medium and very special, i am glad that I called you.




Ervaring van Maria met helderziende Beau   Ervaring van Maria met helderziende Beau   Ervaring van Maria geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau je moet mij toch echt eens vertellen hoe je dat toch steeds weer doet. Spot on iedere keer weer. De vorige keer dat ik je sprak was je even behoorlijk direct, zoals ik dat af en toe nodig heb met dat eigenwijze karakter van me, maar het heeft me wel aangezet tot nadenken. En het klopt dat ik eerst moet genezen van alles en alleen moet kunnen zijn met mezelf en vooral trots zijn op mezelf. Dus exit die date of hoe je het wilt noemen, en eerst even me time. Ik wil deze keer de andere kant van die medaille zien. Over de rest hou ik je op de hoogte. Dat zal ook wel weer allemaal kloppen. spreek je snel. Xxx.




Ervaring van Susanna met helderziende Beau   Ervaring van Susanna met helderziende Beau   Ervaring van Susanna geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau is zo goed alles wat hij zegt komt uit. Hij is zo relaxed.
Groetjes Jeannette.
Spreek je gauw weer.




Ervaring van Jeannette met helderziende Beau   Ervaring van Jeannette met helderziende Beau   Ervaring van Jeannette geplaatst op 13 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Een fantastische lieve man. Hij had gelijk dat diegene contact zou opnemen en ik heb Beau opnieuw gebeld en hij heeft me meer verteld. Buiten dat geeft hij je een enorme energie boost en positivisme mee. Dank je wel Beau.




Ervaring van Sfinx met helderziende Beau   Ervaring van Sfinx met helderziende Beau   Ervaring van Sfinx geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Bedankt voor je goede advies. Steeds terug zit je er recht op met je ingevingen.
Je bent een kei in uw vak.




Ervaring van P met helderziende Beau   Ervaring van P met helderziende Beau   Ervaring van P geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, hierbij nog even een berichtje van mij. We spreken elkaar inmiddels nu al bijna een jaar, een jaar waarin zoveel is gebeurd, duidelijk is geworden en vooral dingen zijn uitgekomen die jij had voorspeld. Dat realisatiemomentje, dat wanneer zich een nieuwe situatie voordoet, jij dit maanden geleden al had aangegeven blijft bizar. Ik merk dat ik je advies nu inmiddels wel echt serieus neem, en dat er steeds minder twijfel is over of het echt wel goed gaat komen. Ik neem de dag nu wel echt per 24 uur, zoals jij mij steeds op het hart hebt gedrukt. Vertrouwen in mezelf en in de actie komen wanneer nodig, dan komt de rest vanzelf. Bedankt Beau voor alles, en tot snel weer :-).




Ervaring van Mareille met helderziende Beau   Ervaring van Mareille met helderziende Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Meneer beau al meerdere malen gesproken heel vriendelijk. Wat hij zegt komt ook nog eens uit. Heel erg bedankt .




Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel om me in mijn kracht te helpen.
Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoi Beau,

Toch altijd leuk jou te spreken.
Hoe meer ik hem in parkeren zet zoals jij zij, hoe vlugger hij naar 2 Vitesse gaat.

Groetjes cadeau.




Ervaring van Rita met helderziende Beau   Ervaring van Rita met helderziende Beau   Ervaring van Rita geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hallo Beau, spreek je regelmatig en wil je bij deze laten weten; je had het weer goed gezien.
Er zou bericht van hem komen waardoor ik 180 graden zou draaien en ja hoor. Er kwam een bericht waardoor ik er in 1 keer klaar mee was. Het uitje naar de herten zal er niet meer van komen.
Je hoort me binnenkort weer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, je bent goud waard. Alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen. Zo bizar af en toe. Ik zal in de toekomst je nog veel vaker contacten, en zeker vertrouwen op jouw inzichten en advies. Het was een zware en moeilijk tijd, maar ik heb nu echt weer dat lichtpuntje gezien. En ik denk dat je gelijk gaat krijgen wat betreft die nieuwe man die op mijn pad is gekomen. Ik volg je advies op en neem de dag per 24 uur en ik ga genieten van alles wat mij gelukkig maakt. Mijn dank is groot Beau, maar dat wist je al. We kletsen snel weer verder. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Super bedankt voor jou inzichten. Uit vorige readings was al gebleken hoe jou inzichten waren. Ik ben super blij jou vandaag nog eens gesproken te hebben.




Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau

Vindt het altijd prettig met jou te praten, je komt to the pont no nonsens.
En geeft ook goede raad, bel je nog zeker terug, heeft goede energie
Bedankt Beau.




Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau, hartelijk dank voor uw raadgeving met kennis van zaken en ik twijfel er niet aan dat je mijn toekomstbeeld met Michel, super goed kan invoelen en verduidelijken wat zich in realiteit zal, wou bijna zeggen spiegelen maar laten we het houden op, weergeven en waar ik eindelijk naar uitkijk met veel plezier. A.




Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau, toch weer leuk met je te praten. Je geeft energie via de telephone. Je zal nu ook wel weer gelijk krijgen tof gesprek, en je zegt geen nonsens.




Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau je blijft me echt keer op keer verbazen. En weer een voorspelling uitgekomen.En weer een. je bent voor mij echt de enige op de lijn die het zo helder ziet en kan voorspellen, en ook dat het tot nu toe allemaal is uitgekomen. Ik zeg steeds ik hoop dat en ik hoop dat dit gaat gebeuren, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik zeker weet dat het zo gaat gebeuren als ik jij dat zegt. Voor mij ben je een geschenk uit de hemel en je verdient die sterren.
Tot heel snel. Xxx.




Ervaring van Mariel met helderziende Beau   Ervaring van Mariel met helderziende Beau   Ervaring van Mariel geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau, ik heb je al zo vaak en lang gesproken en ik ben iedere keer weer onder de indruk van de inzichten die telkens weer kloppen. Nu een half jaar verder en voor mijn gevoel al zo veel gegroeid sinds ik jou spreek. Je bent een schat van een man. Vol met humor en je weet precies wat een vrouw nodig heeft op lastige momenten ;) en wat je zei over dat er ooit een dag aanbreekt waarop alles voorbij is. jij geeft mij weer moed en kracht om door te gaan, iedere hobbel te overwinnen en niet te blijven hangen in de miserie van het leven maar te genieten van alle kleine en mooie dingen in het leven samen met de kindjes. Het is fijn dat die onrust weggenomen wordt af en toe tijdens onze gesprekken en het geeft een enorme energie boost. Keep up the good work. Liefs M.




Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau, ik heb je al zo vaak en lang gesproken en ik ben iedere keer weer onder de indruk van de inzichten die telkens weer kloppen. Nu een half jaar verder en voor mijn gevoel al zo veel gegroeid sinds ik jou spreek. Je bent een schat van een man. Vol met humor en je weet precies wat een vrouw nodig heeft op lastige momenten en wat je zei over dat er ooit een dag aanbreekt waarop alles voorbij is. jij geeft mij weer moed en kracht om door te gaan, iedere hobbel te overwinnen en niet te blijven hangen in de misserre van het leven maar te genieten van alle kleine en mooie dingen in het leven samen met de kindjes. Het is fijn dat die onrust weggenomen wordt af en toe tijdens onze gesprekken en het geeft een enorme energie boost. Keep up the good work. Liefs M.




Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve beau bedankt voor het fijne gesprek gister avond heeft me heel goed gedaan. En ook voor de inzichten die ik van je mocht ontvangen.

Lieve groetjes .




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Bedankt voor je steun de afgelopen dagen Beau. Je hebt me op de goede weg geholpen. Ik bel je snel weer voor goed advies. Groetjes.




Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hierbij wil ik graag een top beoordeling geven voor een van de beste mediums op de lijn. Ik heb Beau al vaak gesproken en is echt goed en helder in de inzichten die hij geeft. Tot nu toe had je het steeds aan het juiste eind. En dankzij jou is een hele moeilijke periode draagbaar geworden. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Deze man is een genot om mee te praten en hij weet nog dingen ook.

Heel erg bedankt voor de interessante gesprekken, adviezen en inzichten.
Bovendien had je nog gelijk ook, met mijn huizen is alles helemaal goed gekomen.

.




Ervaring van Nienke met helderziende Beau   Ervaring van Nienke met helderziende Beau   Ervaring van Nienke geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Ook in het zakelijke een enorme hulp. Bedankt Beau. We kunnen weer verder. Th.




Ervaring van Thierry met helderziende Beau   Ervaring van Thierry met helderziende Beau   Ervaring van Thierry geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hallo Beau, was weer leuk je te spreken. Het was weer nagels met koppen en ik ga luisteren naar je raad.




Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau is een echte topper. Alles wat hij zegt klopt als een bus. Je hebt me al zoveel keren geholpen om mij weer in balans te krijgen, na alle drama rondom mijn echtscheiding etc. Heel fijn en waardevol de gesprekken met jou. Tot bels.




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Zoals beloofd Beau, ALLES is precies gegaan zoals je had voorspeld. Je bent een echte topper. Je maakt het verhaal ook niet mooier dan het is. Altijd vanbuiten je hart en dat maakt jou heel bijzonder. Bedankt voor jouw steun en wijze raad. Ik ben er een heel eind met gekomen. Je verdient de sterren van de hemel Beau.




Ervaring van Sofie met helderziende Beau   Ervaring van Sofie met helderziende Beau   Ervaring van Sofie geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel Beau voor het heel fijne aanmoedigende gesprek. Heel geruststellend vol positiviteit.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau wat ben je een ontzettend lieve, directe en eerlijke man om mee te praten. Ik voelde me gelukkig al positief de laatste tijd, maar dankzij jou nog een stuk positiever. Bedankt voor het fijne gesprek en wie weet spreken we elkaar nog eens. Groetjes van het meisje met die man in het buitenland.




Ervaring van S. met helderziende Beau   Ervaring van S. met helderziende Beau   Ervaring van S. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Zojuist een gesprek gehad met Beau, helaas verbrak de verbinding ineens, maar wat een topper zeg. Ik voel me nu een stuk beter dan daarvoor. Alles wat je zei klopte precies, over mezelf en over de ander persoon. Ik zal hem aan de kant parkeren en weer dat blije meisje worden (carpe diem) van voorheen. Bedankt voor het gesprek en inzichten die je me hebt gegeven, liefs.




Ervaring van R. met helderziende Beau   Ervaring van R. met helderziende Beau   Ervaring van R. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Gisteravond en zojuist gesproken.

Wat een fijne rustige man die de juiste energie oppakt en juiste raad geeft. Ik volgde direct zijn raad op met als gevolg weer contact met de persoon waar ik stapelgek op ben.
Ook wat betreft mijn zoontje, helemaal de spijker op zijn kop.
Als de beste man (mijn grote liefde) weer gaat berichten, neem ik zeker weer contact op.

Liefdevolle groet,
Degene met die mooie energie om haar heen.

Ps: het voelt fijn bij jou in de kerstboom.




Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoi Beau , weer een fijn gesprek heb geluisterd los gelaten, en huis gevonden dus verhuis staat vast .
De rest laat ik op me afkomen en zien wel. Maar ik moet zeggen hopelijk snel bericht parkeren toch moeilijk.
Tot snel.




Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden