Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Ik wou je langs deze weg nog even bedanken voor ons gesprek. Als het me even tegen zit denk ik even aan ons gesprek. Met een beetje geduld zou alles in orde komen. Ik laat het zeker weten als het zover is.




Ervaring van Silke met helderziende Cassandra   Ervaring van Silke met helderziende Cassandra   Ervaring van Silke geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met helderziende Cassandra   Ervaring van Happy chick met helderziende Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Geweldig dank nogmaals, weer uitgekomen.
(Van Chocolat).




Ervaring van Ano met helderziende Cassandra   Ervaring van Ano met helderziende Cassandra   Ervaring van Ano geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  U bent zo goed zuiver en betrouwbaar.
Ik spreek u al een hele tijd en 2 voorspellingen wat u me pas geleden gaf zijn de dag erna uitgekomen.

Ben ontzettend blij met u op de lijn. Dankbaar.

Liefs R, u weet wel wie xxx.




Ervaring van R met helderziende Cassandra   Ervaring van R met helderziende Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Je hebt het altijd zien liggen in de kaartjes en daar was het dan. Top gezien Cassandra, kei blij. Knuffels.




Ervaring van anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Net gesproken. Lief mens, voorspellingen komen uit.
Zeer bijzonder. M
Dank je wel.




Ervaring van Jaj met helderziende Cassandra   Ervaring van Jaj met helderziende Cassandra   Ervaring van Jaj geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  hoi lieverd je had weer is gelijk dankjewel xx.




Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb ju gisteren gebeld. U hebt mij gerust gesteld. Zonder twijfel vertelde u mij wat er afspeelt bij hem en hoe de toekomst voor ons uitziet. Je hebt 3 mooie voorspellingen gedaan. Met geduld wacht ik nu af, maar wel gerustgesteld. Zo fijn dat u ook niet zweverig bent. Een aanwinst op deze lijn. Ik begrijp nu ook waarom u continue in gesprek bent. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, yes jij had weer eens gelijk. F heeft gisteren na weken stilte weer contact opgenomen met mij. Ben erg benieuwd naar het verdere verloop tussen ons, ik hoop dat het net zo positief is als jij blijft zeggen en zien. Ik hou je zeker op de hoogte en bel je snel weer. Ontzettend bedankt voor jouw steun en heel vaak juiste voorspellingen. Liefs, FF .




Ervaring van FF met helderziende Cassandra   Ervaring van FF met helderziende Cassandra   Ervaring van FF geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Casandra,
Ik heb je vorige week gesproken, en je zag dat ik een droom zou krijgen binnen 7 dagen en ja hoor vanochtend heb ik die droom gehad wat je zag dat heb ik ook gedroomd WOW wat ben jij goed zeg. ik bel je snel weer
Liefs xxxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra,

Ben zo blij met u op de lijn. Ik heb u vandaag weer gesproken en uw woorden en inzichten helpen mij echt.
Heel fijn om met u in gesprek te zijn.

Dank u wel.

Liefs R moeilijke naam u weet wel wie.




Ervaring van R met helderziende Cassandra   Ervaring van R met helderziende Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra,

Geen woorden voor hoe blij ik ben. Je voorspelling die ik enkele weken geleden niet kon geloven, is nu exact uitgekomen zoals je zei en zelfs in de week dat je zei. Heel heel straf. Geen woorden voor. Ondanks amper en slecht contact, stond hij nu ineens aan mijn deur.
Dank je wel voor je geduld en je zuivere gaven.

Veel liefs.




Ervaring van .. met helderziende Cassandra   Ervaring van .. met helderziende Cassandra   Ervaring van .. geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, Een voorspelling is uitgekomen hij heeft contact opgenomen.
Nu nog even afwachten wat de rest betreft. Maar heb er vertrouwen in. Dankuwel.




Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  jahoor cassandra je had weer is gelijk over die korte ziekehuis opname je bent goed knuf.




Ervaring van xxxx met helderziende Cassandra   Ervaring van xxxx met helderziende Cassandra   Ervaring van xxxx geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Alweer 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, hartelijk dank voor het fijne gesprek en het goede advies. Ik heb vertrouwen in de toekomst.




Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Cassandra, wat ben je goed. Nee, supergoed. Wow, ik heb niks gezegd en Cassandra begon te vertellen, waarvoor ik belde. Zelfs zijn sterrenbeeld heeft Cassandra gezegd en het klopte precies. Wow ik laat je zeker weten hoe en wat.




Ervaring van Nelly met helderziende Cassandra   Ervaring van Nelly met helderziende Cassandra   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Dank U, voor het mooie gesprek en al de mooie bevestigingen. De verbinding werd plots verbroken. Veel liefs en allerbeste wensen. X.




Ervaring van Fabienne met helderziende Cassandra   Ervaring van Fabienne met helderziende Cassandra   Ervaring van Fabienne geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Je bent een topper. Recent hadden we het over het financiele stuk, toen gaf je aan dat ik vanuit het gas en licht een bepaald bedrag zou terugkrijgen. Je riep een bepaald bedrag en dat was ook het bedrag dat ik terugkreeg.

Rest van de dingen die we besproken hadden, zal ik op moeten wachten.

Dankjewel topper.




Ervaring van Onbekend met helderziende Cassandra   Ervaring van Onbekend met helderziende Cassandra   Ervaring van Onbekend geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra,

Ongelooflijk, dat het uitgekomen is, zoooo blij,.
Dank.
.




Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, YESS, hij heeft contact met mij opgenomen. Jij bleef hier ook bij en je had een sterk gevoel rondom de volle maan. Je bent geweldig. Ik ben superblij. Dank je wel voor je juiste voorspellingen geduld en eeuwig begrip. Tot snel weer. Liefs F




Ervaring van F met helderziende Cassandra   Ervaring van F met helderziende Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Dankjewel lieverd. Je voorspelling is weer uitgekomen xx.




Ervaring van mandy met helderziende Cassandra   Ervaring van mandy met helderziende Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, gisteren een gedeelte van uw voorspelling uitgekomen. Heb alle vertrouwen dat de rest ook goed gaat komen. Dankuwel.




Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra met helderziende Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Super lieve vrouw. Is super met haar voorspellingen, deze komen uit.




Ervaring van Linda met helderziende Cassandra   Ervaring van Linda met helderziende Cassandra   Ervaring van Linda geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Beste Cassandra, ben nog in de war door de onverwachte wending. Bedankt voor uw geduld van de afgelopen tijd.




Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra heel erg bedankt voor je consult.
Ik zal de juiste keuze gaan maken en hopen dat het mijn juiste beslissing is.
Ik wil je bedanken omdat de verbinding werd verbroken.
Tot snel XXX M.




Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Casandra en dat is ze. Ze kan heel goed invoelen en heel goed je inzichten geven. Ze beschrijft wat er in verleden heeft afgespeeld, in het heden en wat er in de toekomst gaat gebeuren.
Je bent verbaasd dat het allemaal klopt.
Fantastisch gewoon.
De minuutjes gingen snel voorbij.
Bedankt voor dit consult.
Ik bel je gauw terug. Je bent erg goed xx
Liefs
M.




Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M met helderziende Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, je had weer helemaal gelijk qua het contact van hem en toch wel exact op de dag dat jij zag liggen. Wauw gewoon. Je bent een kei in jouw voorspellingen en inzichten. Ik ben superblij. Hartelijk dank voor alles en tot heel snel weer. Veel liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Cassandra   Ervaring van F met helderziende Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, Jij weet mij altijd weer tot rust te brengen. Maar het mooiste is dat je had voorspeld dat het contact eind juli terug zou komen en elkaar zien in de overlap van juli aug. Op 26 juli terug contact en elkaar gezien op 1 aug. Ongelooflijk. En dat is niet alles want het contact ging hartstikke fout, maar jij zei hij heeft spijt van zijn keuze, ik zie alleen maar berichten jouw kant op komen en dan verwacht ik dat jullie elkaar op de helft van de maand weer gaan zien. En idd, vanaf dat moment bijna dagelijks berichtjes en het nieuwe contact staat voor de 16e gepland. Wauw hoe concreet kan je zijn.




Ervaring van E met helderziende Cassandra   Ervaring van E met helderziende Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  lieve Cassandra, bedankt dat u altijd de neemt om al mijn vragen te beantwoorden. Hopelijk is het eindelijk voorbij of het nou in mij voordeel is of niet.




Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Raar dat er bij jou zo weinig reacties staan. Jij bent super, brengt me rust en troost op momenten dat ik het nodig heb. Je kan me ook steeds zonder dat ik een woord zeg de situatie beschrijven, zelfs de personen hoe ze zijn en hoe ze eruit zien. Voor mij ben je wel 100 sterren waard. Blij dat jij op mijn pad bent gekomen.




Ervaring van schorpioentje30 met helderziende Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 met helderziende Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Dankjewel lieverd je had weer gelijk afgelopen x dus hoop dat het deze x ook weer goedkomt wat je het voorspeld dankjewel dat je er altijd voor me bent dikke knuf voor jou xxxx.




Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  lieve Cassandra, ik spreek u al een tijdje en heel vaak kwam er een bepaald persoon in mijn kaarten, ook al vroeg ik daar niet naar. Iets wat u altijd zei is toch gebeurd. De timing is natuurlijk anders dan ik had gedacht maar u had wel gelijk.
Bedankt voor uw geduld xx.




Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal met helderziende Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Jij bent echt de beste op de lijn Cassandra. Wat kun jij goed invoelen en voorspellen. Vroeg of laat komt bijna alles uit wat jij zegt. Ik bel al jaren naar de lijn. Je bent een heel fijn mens die goed kan luisteren en goed is in haar vak. Draait er niet omheen en houdt je absoluut niet onnodig aan de lijn. Ik ben superblij dat ik je ken.
Kortom.een AANRADER.

Soetje

Liefs Soetje.




Ervaring van Soetje met helderziende Cassandra   Ervaring van Soetje met helderziende Cassandra   Ervaring van Soetje geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Oja lieverd en die sterren moeten geen 2 zijn natuurlijk niet opgelet haha zeker 10. Maar die staan er niet op dus even overnieuw liefs xx.




Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden