Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Ik heb vandaag mevrouw Isha gesproken, ik was versteld, wat zij allemaal kon vertellen aan mij. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem K met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Ischa, soms mogen er mensen op mijn pad komen waar ik een heel mooi groot geschenk van mag ontvangen. Jouw onvoorwaardelijke liefde voor je medemens is niet te beschrijven in woorden. Jouw licht en liefde laat de duisternis verdwijnen en maakt plaats voor kracht moed en vertrouwen. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Ingrid.




Ervaring van ingrid met helderziende Isha   Ervaring van ingrid met helderziende Isha   Ervaring van ingrid geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Geweldige vrouw, heel erg gelachen maar ze heeft me vooral verbaasd, uitspraken die zijn gedaan heeft ze letterlijk geciteerd. Bizar. Ben erg benieuwd hoe t verder zal gaan met de boom van een vent :).




Ervaring van Anoniem met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Amai amai amai van mijn sokken geblazen. Wat een talent, wat een natuur talent is washandje, alles klopte tot in het kleinste detail. Alleen maar bewondering voor. Een echte echte aanrader en 100 sterren waard. Probeer haar je zal azend versteld staan van haar kunnen. Voor mij alvast top.




Ervaring van Carine met helderziende Isha   Ervaring van Carine met helderziende Isha   Ervaring van Carine geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha,
Mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens
Liefs
M.




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wow wow wow! Vorige week zei je dat er een man van werk weg zou gaan. Vandaag bericht gekregen. Bijzonder.




Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Dank je wel lieve Isha. Wat ben jij een lieve bijzondere vrouw die ontzettend overtuigend is. Ik zal die vijf uur zeker in de gaten houden. Hopelijk komt meneer weer snel opdagen en dan laat ik het jou weten. Hartelijk dank voor de fijne en toch ook leuke gesprekken. Tot snel. Liefs F met die warme stem hahaha. Xxx




Ervaring van F met helderziende Isha   Ervaring van F met helderziende Isha   Ervaring van F geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,

Heb je vanochtend gesproken en super mooie inzichten van je mogen ontvangen ik zal i.d.d
lettten op mijn stopwoord uhuh en voortaan met ja en nee antwoorden. Je bent zeer accuraat ipv ik voel dit of denk dat, bij mij kwam je boem sterk over.

Je bent een aanwinst op de lijn en voor mij zeler de moeite waard om je opnieuw te bellen.

Ik laat het je binnen 2 weken weten hoe en wat.

Blijf vooral zo doorgaan lieverd.

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met helderziende Isha   Ervaring van Happy girl met helderziende Isha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve bijzondere Isha,

Je heb me inzichten en handvatten gegeven om verder te kunnen.
Het is zo bijzonder wat je mij allemaal kon vertellen en ik schrijf altijd mee en alles klopt op de regel. Ik ben je echt heeeeeeeel dankbaar. Toeval bestaat niet.
Als je ik kon knuffelen in het echt had ik dat zeker gedaan. Maar dan zo op afstand.
Ik ga je zeker weer een keer bellen.
En lieve mensen zeker haar een keer bellen als je antwoorden wilt hebben op al je vragen. Deze lieve warme mevrouw is ongelooflijk en eerlijk en geen onzin
Zonnige groet.




Ervaring van Sandy met helderziende Isha   Ervaring van Sandy met helderziende Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha wat ben ik blij dat jij online was. Ik ben de rust zelve na ons gesprek zelfs al tijdens ons gesprek. Ik heb eindelijk de bevesteging dat ik gelijk had en dit na 30 jaar. Ik ga na de kop koffie aan de slag met de bewuste brief.
Ik geef iedereen de raad om jou te bellen. Je bent top. Ik bel jou zeker terug. Grtjs.




Ervaring van rita met helderziende Isha   Ervaring van rita met helderziende Isha   Ervaring van rita geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wowie ze zag gewoon waar ik werkte.




Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha eindelijk kwam ik er doorheen om je te spreken. Ik liet je een foto zien en meteen kwam je met de kern. Je bevestigt mijn gevoel en gaf mij inzichten.
Ik kon mijn vinger er wel op leggen wat je zag.
Ik ga nadenken over je raad en zal die ook opvolgen.
Je ziet en voelt alles tot in detail. Kanjer ben je.
Bedankt voor dit gesprek.
Het heeft een reden gehad dat ik even moest wachten om je te spreken.
Dankjewel nogmaals.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha, mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Beste Isha, bedankt voor de enorm uitgebreide reading over m'n werk en toekomst. Vooral over de dingen die me vandaag nauw aan het hart liggen zoals de rechtszaken, de advocaten, de curator, de rechter, enz kon U zeer goed waarnemen. en op mijn vragen antwoorden. Dit brengt altijd rust, laat staan het vertrouwen op een goede afloop. Th.




Ervaring van Thierry met helderziende Isha   Ervaring van Thierry met helderziende Isha   Ervaring van Thierry geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,

Enkel een naam is voldoende voor jou. Je wilde verder geen informatie van mij om zuiver een reading te geven. Je bent heel goed in heden en toekomst. Je wist ook waar de persoon in kwestie zich bevindt op het moment.




Ervaring van Anoniem met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem met helderziende Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha, bedankt voor deze bijzondere en buitengewone goede reading. Met to the pointe waarnemingen en directe informatie zonder voorkennis. Je doet je werk met heel je hart en dat is tegenwoordig zeldzaam..knuffel en bedankt voor je energie en hulp.




Ervaring van anja met helderziende Isha   Ervaring van anja met helderziende Isha   Ervaring van anja geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Beste Isha, bedankt voor de duidelijke en mooie reading. To the point, zeer zuiver en alles klopt. Je hebt me omvergeblazen met de reading. Zeker een aanrader.




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Dag Isha, hartelijk dank voor het fijne consult van daarnet. U pikt onmiddellijk dat op waarover het gaat en bent heel betrokken. U bent een hele aanwinst vr de lijn.




Ervaring van Myriam met helderziende Isha   Ervaring van Myriam met helderziende Isha   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,

Ik had je nodig vandaag en je was er weer. Ondanks dat ik je pas nog aan de lijn heb gehad, blijf je heel duidelijk, eerlijk en zuiver in je inzichten naar mij toe.
Door de manier waarop je het brengt, is het niet mogelijk te twijfelen aan je sterke gaven. Zonder iets van voorinformatie weeg je wat er speelt. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken. Iedereen zou je moeten leren kennen.

Dank je wel voor alles.
e.




Ervaring van Isha met helderziende Isha   Ervaring van Isha met helderziende Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha,
Gisteren je voor het eerst leren kennen. Ben sprakeloos over je gaven. Zonder enige voorinformatie wist je helemaal wat er speelde. Je kon de rechtzaak met die man helemaal duiden. Heel sterk.
Zeker een aanrader. Ik ga je ongetwijfeld nog bellen.

Liefs.




Ervaring van e. met helderziende Isha   Ervaring van e. met helderziende Isha   Ervaring van e. geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha je bent een ontzettend lieve vrouw en voelde alles heel goed aan. Ik hoefde niet veel te zeggen maar alles klopte precies. Ik kreeg tijdens het gesprek spontaan een heerlijk warm gevoel wauwwww. Je bent echt een aanwinst op de lijn.
Bedankt en een dikke knuffel van mij.
Liefst Ingrid.




Ervaring van Ingrid met helderziende Isha   Ervaring van Ingrid met helderziende Isha   Ervaring van Ingrid geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Gisteren voor de eerste keer met Isha gesproken en ben overrompeld door haar waarnemingen. Vandaag nog even teruggebeld en weer hetzelfde gevoel. Zonder dat je haar iets verteld weet zij uit zichzelf personen te beschrijven, voorvallen aan te halen en de afloop te vertellen dat ik alleen maar denk, hoe is dit mogelijk maar het klopt allemaal. Had het over iemand met kistjes aan die een gesprek met mij zou aangaan, dit is dus een voormalig militair en dit wist zij niet. Alleen maar verbazing en blij dat zij haar gave inzet om anderen te helpen uniform Isha weet nu wie ik ben. Vijf sterren zijn veel te weinig.




Ervaring van Ineke met helderziende Isha   Ervaring van Ineke met helderziende Isha   Ervaring van Ineke geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden