Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hey monique je zat weer helemaal goed. de kleine man is bij ons.




Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique,

Je deed het weer. Enkele dagen geleden zag je contact liggen op vandaag, en je hebt weer gelijk. WOW. Benieuwd naar het vervolg.

Dank je wel voor alles.
Liefs .




Ervaring van Me. met helderziende Monique   Ervaring van Me. met helderziende Monique   Ervaring van Me. geplaatst op 16 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.




Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique was er pal op. Je kreeg een 9 door en jawel, iets na 21h stuurde hij een berichtje. je bent een echte topper.




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique topper weer een voorspelling uitgekomen nadat je het zei is er een ongelukje gebeurd.




Ervaring van Friesland met helderziende Monique   Ervaring van Friesland met helderziende Monique   Ervaring van Friesland geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Zo echt de spijker op de kop geslagen door jou.




Ervaring van Joukj met helderziende Monique   Ervaring van Joukj met helderziende Monique   Ervaring van Joukj geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hallo Monique alles is uitgekomen zoals je zei, dat hij donderdag zou komen en het uitkomen van relatie.




Ervaring van J Friesland met helderziende Monique   Ervaring van J Friesland met helderziende Monique   Ervaring van J Friesland geplaatst op 21 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique, de eerste voorspelling is uitgekomen en wat je tijds bespaling betreft wooow die klopte ook. Zodra de volgende uitkomt laat ik dit terug weten, wat een kanjer ben jij x.




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Dag Monique, je zei dat er terug contact zou zijn de 16e april nou je zat er 1 dagje naast hihi was de 15e wat top van jou. Dus hoop dat de andere voorspelling ook uitkomt. Spreek je spoedig weer.




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 17 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Dank je wel Monique, ik neem je positieve woorden mee en geloof er in.




Ervaring van Priscilla met helderziende Monique   Ervaring van Priscilla met helderziende Monique   Ervaring van Priscilla geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Bedankt Monique, ik weet wat ik wou weten xx. Als het uitkomt breng ik jou op de hoogte hoor x.




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, altijd heb jij gelijk. Altijd. Jou gidsen zijn the best. Bel monique en je krijgt echt geen spijt. Dit is al de 5e recensie van mij.




Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique je zat weer eens precies goed met je tijdbepaling. Ongelofelijk.




Ervaring van Jasmijn met helderziende Monique   Ervaring van Jasmijn met helderziende Monique   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 26 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique is een topper.




Ervaring van Kari met helderziende Monique   Ervaring van Kari met helderziende Monique   Ervaring van Kari geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique

De minuten waren helaas op.
Uw advies over de ademhaling zal ik toepassen indien nodig.
Topmens en aardig zeker ook.

Dank u.
Lieve groetjes.




Ervaring van SS met helderziende Monique   Ervaring van SS met helderziende Monique   Ervaring van SS geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  19 december zou hij mij uit zichzelf berichten, zei ze begin december 2021. En ja hoor, spot on. Heel bijzonder en uniek waarop zij tot haar accurate tijdsbepalingen komt. Chapeau.

Een collega.




Ervaring van een collega met helderziende Monique   Ervaring van een collega met helderziende Monique   Ervaring van een collega geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique, ik laat het je weten als er een berichtje komt a.s. vrijdag en follow up of er een ontmoeting gaat komen volgende week maandag. Super spannend. Twee jaar niet gezien en gesproken. Je verwoordt het super mooi en zoals het proces is. Liefs, J.




Ervaring van J-anne met helderziende Monique   Ervaring van J-anne met helderziende Monique   Ervaring van J-anne geplaatst op 22 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Na een gesprek vanmorgen voel ik me veel opgeluchter deze Reading was overduidelijk en heb er al vertrouwen in dat het uitkomt . heb me 3 dagen zielig opgesloten en vandaag ben ik een wandeling gaan maken met de hond. Zie een klein lichtje in de duisternis hou je zeker op de hoogte .




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hi Monique,

Jij hebt voor mij heel nauwkeurig de nieuwe baan voorspelt op de dag precies.
Ook voorspelde jij dat mijn werkgever mij toch nog terug zou bellen om
Mij aan te nemen ondanks ik ziek geworden was.
Dat klopte en hij belde tijdens ons telefoongesprek.
Ik zal je meerdere keren vragen om raad.
Want dit was toch echt weer bijzonder.




Ervaring van H met helderziende Monique   Ervaring van H met helderziende Monique   Ervaring van H geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hey Monique, ben ik weer. Ik heb je beloofd weer een recensie te schrijven als je voorspelling uit komt. Dit is mijn 4e recensie. Je bent en blijft het beste.
Groetjess.




Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 4 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique stelde me gerust. Goede, duidelijke advies gegeven met datum wanneer degene mij zou contact nemen en dat is ook gebeurt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Heb net een consult bij helderziende Monique gehad. Ik heb het gevoel dat je voorspellingen uitkomen en dat de vriendschap kan uitgebouwd worden tot meer. Ik heb vertrouwen.




Ervaring van Saar met helderziende Monique   Ervaring van Saar met helderziende Monique   Ervaring van Saar geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Whaauw, ik ben zo blij met jou op deze lijn. 2 keer gevraagd wanneer ik hem ging zien. Twee keer met een datum gekomen en ook allebei zijn ze uitgekomen. Dankjewel x .




Ervaring van S. met helderziende Monique   Ervaring van S. met helderziende Monique   Ervaring van S. geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique,
Ik heb voor 6 weken geleden een fijn gesprek met je gehad. Je vertelde dat ik 11 oktober zou verhuizen.
Ik ben benieuwd of ik maandag een berichtje krijg van de woningbouw. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt.




Ervaring van Monique Bergsma met helderziende Monique   Ervaring van Monique Bergsma met helderziende Monique   Ervaring van Monique Bergsma geplaatst op 9 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique ik heb jouw gebeld over mij en virgil. En mijn moeder susanne heb je ook gesproken. Mocht alles uitkomen wat je hebt voorspelt dan bel ik je zelf terug.

Je bent echt een geweldige vrouw om mij te praten. Groetjes vanessa .




Ervaring van Vanessa en virgil met helderziende Monique   Ervaring van Vanessa en virgil met helderziende Monique   Ervaring van Vanessa en virgil geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Heb Monique een aantal keer gesproken, zij is zeer direct en duidelijk in wat ze wel of niet kan qua inzicht en advies. Dus zo hoef je ook geen valse verwachtingen aan te kweken. En gelukkig is Monique's grens geen beperking want ze kan genoeg. Alle voorspellingen van data's zijn tot nu toe alle keren uitgekomen. Fijne dame om mee te praten toppertje.




Ervaring van Liza met helderziende Monique   Ervaring van Liza met helderziende Monique   Ervaring van Liza geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hey Monique, wederom heb je WEER gelijk gehad. Het is gelopen zoals je zei. Jij bent de beste hier op de lijn. Dit is mijn 3e recensie. Ik ben super blij dat ik je gebeld heb vanaf t begin.

Groetjes.




Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Ik heb een fijn gesprek met je gehad en hoop dat alles uitkomt. Het gesprek is eigenlijk een bevestiging van wat ik in sommige punten eigenlijk al zelf voelde.
De tijden die je aangaf zal nog moeten blijken.




Ervaring van Monique met helderziende Monique   Ervaring van Monique met helderziende Monique   Ervaring van Monique geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Wat een fijne vrouw is Monique ze is zo zacht in spreken. Ik hoop dat het mag uitkomen het zou super zijn als we terug konden praten. Ik laat het je zeker weten.
Nogmaals bedankt.




Ervaring van Maggy met helderziende Monique   Ervaring van Maggy met helderziende Monique   Ervaring van Maggy geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique, wederom heb je weer over alles gelijk. Zoals je aangaf dat ik zou trouwen met hem is dat ook gebeurd zelfs in de tijdperk wat je benoemde. Jij bent gegarandeerd de beste hier. Ik heb alle vertrouwen in wat je zegt en alles komt ook echt exact uit.

Groetjesss.




Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique, helaas was de tijd op.
Ik wilde je bedanken voor t gesprek. Ik laat weten of ik hem zaterdag ga zien, dinsdag relatie en over 18 dagen op reis.
hahah kan me bijna niet voorstellen maar het zou kunnen.
Wordt vervolgd .

liefs Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met helderziende Monique   Ervaring van Daphne met helderziende Monique   Ervaring van Daphne geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique, naast het feit dat ik jou heel goed vind ben jij ook een hele lieve vrouw. Je geeft heel duidelijke en snelle antwoorden. Ook jou tijdsaanduidingen kloppen altijd. Soms zelfs een dagje eerder. Ik heb jou nu al een paar keer gebeld over mij en S en steeds krijg je gelijk. Ik wil jou zo hard bedanken. Nu nog even wachten op de voorspelling dat hij mij vandaag nog gaat contacteren. Ik bel jou zeker morgen terug met het nieuws. Lieve groetjes K.




Ervaring van K met helderziende Monique   Ervaring van K met helderziende Monique   Ervaring van K geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Tijd is lastig zegt men maar Monique heeft daar echt een heel goed gevoel voor. Buiten dat is ze fijn om mee te praten met een prettige humor. Aanrader.




Ervaring van Nienk met helderziende Monique   Ervaring van Nienk met helderziende Monique   Ervaring van Nienk geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Wauw. Wat een fijn gesprek, geen poespas gewoon to the point, met humor.
Heb er weer vertrouwen in.
Laat hier zeker weten als je voorspellingen zijn uitgekomen.
Liefs Yvonne.




Ervaring van Yvonne met helderziende Monique   Ervaring van Yvonne met helderziende Monique   Ervaring van Yvonne geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  27 juli met Monique gesproken. Ik ben sprakeloos. Hoop dat de tijds aanduidingen kloppen die ik heb door gekregen.
Mijn gezin weer bij elkaar, het universum gaat zijn werk doen.
Wordt vervolgd.




Ervaring van Linda met helderziende Monique   Ervaring van Linda met helderziende Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden