Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Hele leuke dame om mee te praten. Twee voorspellingen zijn uitgekomen. Nu nog de ene, die brede man :).




Ervaring van Sel met helderziende Sabine   Ervaring van Sel met helderziende Sabine   Ervaring van Sel geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jarno
  Ervaring met helderziende Jarno
  Dank je wel Jarno voor jouw eerlijkheid. Gesprekken met jou zijn altijd heel verhelderend en open.




Ervaring van Malika met helderziende Jarno   Ervaring van Malika met helderziende Jarno   Ervaring van Malika geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  We hebben een fijn gesprek gehad. Ik zou je zoals beloofd nog laten weten of hij die woensdag is gekomen; hij is niet gekomen, maar hij heeft wel iets van zich laten horen. We hebben weer contact en we proberen er samen uit te komen. Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek.




Ervaring van Anika met helderziende Monique   Ervaring van Anika met helderziende Monique   Ervaring van Anika geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  Meine is een topper en goed in ze waarnemingen. Hij geeft rust en stelt je ook gerust als je het even niet meer weet. Dank je wel voor alles x.




Ervaring van Engeltje met helderziende Meine   Ervaring van Engeltje met helderziende Meine   Ervaring van Engeltje geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilde, je hebt me zo goed geholpen. Je voelde alles maar dan ook alles perfect aan. Alles wat je zei was helemaal juist. Ben zo blij dat ik het nu zeker weet en wat ik moet doen. Hartelijke dank.




Ervaring van Nancy met helderziende Mathilda   Ervaring van Nancy met helderziende Mathilda   Ervaring van Nancy geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Wouw Nina Topdame en ondertussen mijn vaste bel maatje hier op de lijn. Gewoon omdat je een toppertje bent he. Liefs A.




Ervaring van A. met helderziende Nina   Ervaring van A. met helderziende Nina   Ervaring van A. geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Johan, bedankt voor het aangename gesprek. Je voelde de dingen aan zoals ze zijn, zonder ik ook maar iets hoefde te zeggen. Was aangenaam verrast.




Ervaring van S.A met helderziende Johan   Ervaring van S.A met helderziende Johan   Ervaring van S.A geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  Han, heel eerlijk man voelde onmiddelijk aan wat er speelde, zonder enige uitleg .
Ik had liever ander dingen gehoord, maar wat hij zei en voelde was wel hard to hear, but so true .
Bedankt Han, je bent een super consulent en ik zal inderdaad de oude boeken dichtdoen en openstaan voor de nieuwe dingen die 2020 mij te bieden hebben want dat zag er wel heel mooi uit .




Ervaring van An met helderziende Han   Ervaring van An met helderziende Han   Ervaring van An geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Liefste Gabie, na veel proberen kreeg ik je dan toch eindelijk te pakken gaf je een foto en je wist meteen wat er allemaal gaande was, zonder dat ik je maar iets gezegd had super aangename dame om aan de lijn te hebben een dikke aanrader, top medium.




Ervaring van AJ met helderziende Gabie   Ervaring van AJ met helderziende Gabie   Ervaring van AJ geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Mevrouw Desteny, hartelijk dank voor uw wijze woorden. Geruststellend en duidelijk. De lange stilte en de komende verjaardag. ik laat u weten hoe het gegaan is.




Ervaring van M E met helderziende Desteny   Ervaring van M E met helderziende Desteny   Ervaring van M E geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Lieve Sabine, ik heb je afgelopen week opnieuw gebeld; je zei iets ivm een vakantie wat ik absoluut niet kon plaatsen, heel rustig zei je dat ik even moest afwachten en dat het heel snel duidelijk zou worden. Ongelooflijk maar waar, 2 dagen later wordt ik uitgenodigd om mee op vakantie te gaan, zelfs op de manier dat jij zei en in de periode die je zei.
Je hebt het al vaker helemaal correct gehad, maar echt ongelofelijk hoe sterk je mooie gaves zijn.

Dank je wel om deze te willen delen met ons.

Veel liefs xxxe.




Ervaring van E. met helderziende Sabine   Ervaring van E. met helderziende Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Lieve Karine,
Al spreek ik je nu wekelijks of maandelijks je blijft hetzelfde zeggen.
Dit geeft me zoveel rust en ik blijf erin geloven.
Jij bent en blijft de beste.
Liefs je vaste beller S.




Ervaring van S met helderziende Karine   Ervaring van S met helderziende Karine   Ervaring van S geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Lieve Tabitha, zoals beloofd hier mijn 1e bedankje voor jou op mediums.nl. We kennen mekaar al maanden maar het voelt voor mij alsof ik je al jarenlang ken. Je bent supergoed en betrouwbaar en zit er nooit naast. Het maakt niet uit als iets (wat) langer duurt maar uiteindelijk komen al jouw voorspellingen wel uit. Ik heb daar dus alle vertrouwen in en wacht gewoon erop. Mijn kwestie is nogal pittig maar dankzij jouw antwoorden en adviezen heb ik alle vertrouwen in een hele goede en mooie afloop. Ik houd je van alles op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Je krijgt ook de hartelijke groeten van mijn vriendin S en ook een bedankje. God bless u my angel and keep up the good work. Succes in al wat je doet.

Judy xxx .




Ervaring van Judy met helderziende Tabitha   Ervaring van Judy met helderziende Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Beste Nina, Je bent een zeer goede paragnoste want je kon zeer zeldzame dingen zeggen uit mijn verleden. Het leek net of je er had gestaan met een bandopnemer. Je geeft ook heel veel steun voor de toekomst en heb er het volste vertrouwen in dat alles uitkomt. Trouwens er zijn al dingen die uitgekomen zijn.




Ervaring van AgP met helderziende Nina   Ervaring van AgP met helderziende Nina   Ervaring van AgP geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Ik bel Paloma geregeld en elke keer weet zij mij weer op weg te helpen. Ze kan goed invoelen ook bij de ander en helpt je met de juiste stappen te zetten. Haar voorspellingen beginnen uit te komen en Paloma geeft goede adviezen hoe te handelen in mijn geval in de liefde. Ze geeft me vertrouwen maar praat je zeker niet naar de mond. Ook als het minder leuk is, vertelt zij het. Dat maakt haar consult juist zo sterk. Met liefde helpt ze je op weg. Aanrader.




Ervaring van Sandra met helderziende Paloma   Ervaring van Sandra met helderziende Paloma   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabrina.P
  Ervaring met helderziende Sabrina.P
  Dag Sabrina, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet. U voelde me onmiddellijk goed aan, waardoor ik een bepaalde rust over mij kreeg, Warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Myriam met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Myriam geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met helderziende Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met helderziende Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met helderziende Gazali   Ervaring van Shanna met helderziende Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Beste Stephanie, dank, dank, dank voor uw geduld. Oprecht zuivere stem/persoon. Uw energie, laat deze u eeuwig beschermen.

Zo zuiver, sommige collega's van u bezitten deze kracht ook.

Liefs M.




.




Ervaring van Marieke met helderziende Stephanie   Ervaring van Marieke met helderziende Stephanie   Ervaring van Marieke geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya,

Hartelijk dank voor het mooie gesprek. Ik belde gespannen en hing ontspannen op. Ik sta nu weer volledig in mijn kracht.




Ervaring van E met helderziende Zoya   Ervaring van E met helderziende Zoya   Ervaring van E geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Norah
  Ervaring met helderziende Norah
  Ja Norah is zeker een aangename dame om mee te praten, ik wacht af wat je mij vertelde .
Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Norah   Ervaring van Inge met helderziende Norah   Ervaring van Inge geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena, de afgelopen weken ben je echt mijn steun en toeverlaat geworden. Fijne gesprekken, veel inzichten gekregen en veel geleerd. Liefs, Em.




Ervaring van Em met helderziende Mari Elena   Ervaring van Em met helderziende Mari Elena   Ervaring van Em geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Woww, Gabie kwam met een legging waar ik sprakeloos van werd. Ze gaf de juiste info de juiste persoonsomschrijving en wist met exacte woorden te beschrijven wat er speelt.
Ze is erg vriendelijk begripvol en heeft een luisterend oor.
Ik dankje enorm voor dit rustgevende gesprek. En ik bel je Gauw weer. Wachtend op mijn mooie voorspelling.
Grtjs
.




Ervaring van Tasja met helderziende Gabie   Ervaring van Tasja met helderziende Gabie   Ervaring van Tasja geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Lieve Tabitha. Bedankt voor je advies. Alles wat je heb verteld is uitgekomen. Ik ben echt verbaasd over wat jij kon vertellen over mij. Ik raad iedereen aan om contact met jou op te nemen. Ik geef je een 10.




Ervaring van Suraya met helderziende Tabitha   Ervaring van Suraya met helderziende Tabitha   Ervaring van Suraya geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Lieve Sabine, je behoort op deze lijn tot de top drie. Je bent zo zuiver in je readings.




Ervaring van Lydia met helderziende Sabine   Ervaring van Lydia met helderziende Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Top medium en voorspellingen komen in no time uit. Gr Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Nima   Ervaring van Rita met helderziende Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Hi Tabitha, alles wat jij zegt is uitgekomen. Eng weliswaar want is binnen 2 weken uitgekomen. Ik hoef jouw weinig te vertellen helemaal top.




Ervaring van Mila met helderziende Tabitha   Ervaring van Mila met helderziende Tabitha   Ervaring van Mila geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met helderziende Carola   Ervaring van K met helderziende Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wauw. Ik zei alleen mijn geboorte datum en in detail kwam de status met degene waar ik verliefd op ben naar boven. Zonder dat ik er uberhaupt een vraag over stelde. Heel bijzonder.




Ervaring van Merel met helderziende Gunter   Ervaring van Merel met helderziende Gunter   Ervaring van Merel geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met helderziende Leandra   Ervaring van Angela met helderziende Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Wauw. in 1 woord fantastisch. Zonder veel text en uitleg kon je de situatie schetsen.




Ervaring van N met helderziende Tabitha   Ervaring van N met helderziende Tabitha   Ervaring van N geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Snel en gedetailleerd consult. Ik hang de vlag uit als de stunt gebeurd.
Bedankt Tess.




Ervaring van Gaby met helderziende Tess   Ervaring van Gaby met helderziende Tess   Ervaring van Gaby geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Serena4gen
  Ervaring met helderziende Serena4gen
  Heel zuiver zonder iets te vertellen alles juist, nu hopen dat waarvoor ik belde uit gaat komen, Ik laat het je weten.
Liefs linda.




Ervaring van Linda met helderziende Serena4gen   Ervaring van Linda met helderziende Serena4gen   Ervaring van Linda geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met helderziende Sabine   Ervaring van Angela met helderziende Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Sabine is zeker een aanwinst op de lijn en behoort inmiddels tot mijn top 3. Eerlijk, recht voor zn raap en blijft bij haar standpunt. Iets wat ik erg waardeer omdat ik vaak in mijn emotie zit op dat moment en later het kwartje valt die mij bevestigt dat ze gelijk had. Ook blij dat ze de kleinste details opnoemt die mss voor een ander irrelevant is maar voor mij een erg belangrijk om ook te weten. Daarom altijd een feest om met Sabine te bellen. Ga zo door en hoop dat je een blijvertje bent op deze toplijn. Gr en tot gauw Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Sabine   Ervaring van Rita met helderziende Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden